CONTENT MARKETING

– VÅR KÄRNA

services

”Den gemensamma nämnaren för alla kanaler är att idag väljer dina intressenter var de hämtar information – inte du”.

Content marketing är och har varit Wirténs kärna ända sedan starten 1998. Vi ser content marketing som det självklara sättet att arbeta med PR, kommunikation och marknadsföring. Vi sätter alltid innehållet först. Därefter hjälper vi våra kunder att publicera på bästa sätt utifrån varje uppdrag. Företagsblogg, kundtidning, mail, sociala medier, seminarier, vitböcker, position papers; förutsättningar, mål och intressenter styr valen.

Den gemensamma nämnaren för alla kanaler är att idag väljer dina intressenter var de hämtar information – inte du. Därför vinner alltid bästa innehållet. Ditt innehåll ska vara en magnet som lockar dina intressenter att komma tillbaka, igen och igen och igen.

Vi på Wirtén vet hur du når och får följare, läsare och, det viktigaste: merförsäljning, nya kunder och de bästa medarbetarna.

MEDARBETARE

Det är vi som jobbar på Wirtén Content Agency

LARS WIRTÉN

Grundare, skribent & konsult

Vår grundare, skribent och konsult. Efter 20 år inom redaktionell kommunikation i olika former kan vi lugnt säga att Lars är expert på content marketing. Skriver journalistiska texter, bloggar, debattartiklar, strategiska dokument. Fil kand. MKV Lunds universitet, har arbetat som journalist på flera tidningar.

MYRA STARKLINT SÖDERSTRÖM

Grafisk formgivare (föräldraledig)

Grafisk formgivare som arbetar både med print och digitalt material. Har illustrerat många av blogginläggen och skrivit blogginlägg om visuell content. Blir eld och lågor över snyggt formgivna trycksaker, eller själfulla illustrationer.