Intresset för podcast ökar kraftigt – både bland lyssnare och företag och organisationer som vill använda det som en del i deras content marketing. De som kan säger att det är enkelt att starta en podd – men hur enkelt är det egentligen? Och vad krävs för att det ska bli bra och locka lyssnare? Vad kan jag uppnå?

Anmäl dig nu!

Timmie Strandberg från Podbyrån är musik- och podcastproducenten som alltid älskat röster, radio, intressanta samtal och berättelser.

I samband med hans examen på Musikhögskolan 2013 började intresset för podcast i Sverige att växa kraftigt. Timmie fick förfrågningar om att skriva jinglar, klippa och mixa. Förfrågningarna ökade och i slutet av 2014 startade han Podbyrån, det enda företaget i Sverige som enkom erbjuder tjänster inom professionell podcastproduktion.

Podbyrån har sedan dess varit med och producerat högkvalitativa podcasts till och i samarbete med HD Sydsvenskan, Skånetrafiken, Viktväktarna, Värvet International, Doro, Anders Jansson & Johan Wester med flera.

På frukostmötet kommer Timmie prata grundläggande om hur du går tillväga för att producera podcast idag. Från idé till färdig produkt och rakt in i lyssnarnas öron.

Läs mer om Podbyrån på www.podbyran.se

Frukost serveras från kl 7.30. Föreläsningen börjar kl 8.15.

Tid: Torsdag den 20/10, kl 07.30-9.15.
Plats: Wirtén Content Agency, Kalendegatan 25, Malmö
Anmälan: Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Anmäl dig senast 18/10.