Den 22/1 kör vi årets första frukostmöte om content marketing på Wirtén. Den här gången kommer Jonas Pernet, kommunikationschef på Saint-Gobain Ecophon, förklara varför du ska publicera digitala magasin för telefoner och surfplattor.

Anmäl dig nu!

Våra smarta telefoner och surfplattor fylls alltmer med appar. Många läser idag sina favoritmagasin direkt i telefonen eller surfplattan, nedladdad via en app. Enligt Adobe tredubblades antal läsare av digitala magasin gjorda på deras plattform under 2013.

Är det dags även för kundtidningar, kataloger och medborgarinformation att på allvar ta steget ut bland de digitala publikationerna?

Jonas Pernet är kommunikationschef på Saint-Gobain Ecophon, som med hjälp av akustiktak, väggabsorbenter och skärmväggar utvecklar goda arbetsmiljöer. Jonas berättar hur Saint-Gobain Ecophon arbetar med content marketing, med utgångspunkt i det digitala magasinet ECO for Sustainable Design.

Inte minst kommer Jonas att visa hur det digitala magasinet passar in i den övergripande digitala strategin och hur det interagerar med andra digitala kanaler och sociala medier.

Vi berättar också kort om hur vi gick tillväga när vi producerade magasinet och vad du bör tänka på om du vill publicera för telefoner och surfplattor.

Häng med på årets första frukost där vi visar hur du kan arbeta integrerat med text, bild, video, ljud och få allt att kopplas samman med andra digitala kanaler.

Anmäl dig nu!

Frukost serveras från kl 7.30. Föreläsningen börjar kl 8.15.

Tid: Torsdag den 22/1, kl 07.30-9.15.
Plats: Wirtén Content Agency, Kalendegatan 25, Malmö
Anmälan: Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Anmäl dig senast 20/11.

Vill du hålla dig uppdaterad om content marketing och bli inbjuden till våra frukostseminarier?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ vår blogg med Bloglovin!

 

Här hittar du sidor på vår blogg och sajt som förklarar begreppet content marketing:

Nio bilder som förklarar content marketing

Vad är content marketing?

Kommunikationsbyrån i Malmö med innehåll

 

Bilden publicerad med tillstånd av Lordjiew/FreeDigitalPhotos.net