Häng med på en content-resa från A till Ö. Efter sommaren drar jag igång en ABC-blogg om content marketing här på Lustgården, där jag börjar med Automation och avslutar med Önskad. En ny bokstav varje vecka. Vi kommer att gå igenom Google, Journalistik, Native advertising, Redaktion, Youtube och mycket annat.

Så här börjar första inlägget på A som i Automation:

”Vad är lämpligare än att börja en ABC-blogg om content marketing där processen slutar och övergår i sälj? Det vill säga där all tid, kraft, tårar, glädje, svett och kreativitet du har lagt ned i att skapa värdefullt och relevant innehåll, övergår i relationer som genererar ökad försäljning? Det är i det här skedet marketing automation kommer in i bilden.

/…/

Så här beskriver Fredrik Fernström på Invise Agency, som hjälper sina kunder med just marketing automation, hur deras egen marketing automation-process kan se ut:”

Om du inte redan följer bloggen, prenumerera här, så missar du inget inlägg. I början av 2018 kommer du att ha läst en hel ABC-bok om content marketing!

Men först är det sommar och semester. Nu stänger jag butiken och är tillbaka i mitten av augusti. Då drar jag igång ABC-bloggen. Till dess önskar jag alla en underbar sommar!